Juuh...

Muutama kerta on jäänyt blogi päivittämättä. Mutta korjataan asia muistiinpanoihin nojaten. Eilen (tiistai 2.2) käytiin läpi yksi esittely Keskon yhteiskuntavastuusta ja tutkittiin erilaisia verkkokauppoja. Lisää kohta.

 

Nyt siirryimme tutkimaan ensin käsitehässäkät (kolme sivua), jonka jälkeen tutkimme Etelä-Karjalan portaalia. Sitten syöksyimme sivustolle kunnat.net, jossa tarjottiin tietoa siitä, miten kuntien tulisi muodostaa verkkosivunsa. Sivujen lata löytyi kuusisivuinen pdf-tiedosto, jossa oli Kemin kaupungin www-sivujen yleisohjeet.

Ja kaikki tämä puolessa tunnissa.

Ihan näin oppimisen kannalta kysyisin, menikö minulta jotenkin tehtävänanto eriskummallisesti ohi, vai oliko meidän oikeasti tarkoitus omaksua kaikki tämä tieto puolessa tunnissa?

Sikäli mikäli jotain opin, sain tietoa seuraavasti: Vierityspalkin sivuilla selvitettiin käsitteitä kuten blogi ja portaali ja eri käsitteiden välisiä eroja. Eteläkarjalan portaalista opimme, mikä on portaali ja mitä kaikkea sinne ei välttämättä kannata tunkea... Kunnat.net tarjoaa ohjeet jotka mielestäni ovat sovellettavissa minkä tahansa sivuston suunnitteluun.